Surdegsbröd med cheddar/jalapeno – Ett vetesurdegsbröd med krämig ost och jalapenons hetta. Kan med fördel ätas ljummen som den är men också god som smörgås med pålägg och grönsaker.

Poilane med tranbär – Vår variant på ett klassiskt franskt surdegsbröd framtaget av en berömd fransk bagare, Lionel Poilane. Vi har lagt till goda tranbär för ett fruktigare levainbröd.

Chiabröd - Ett mellangrovt surdegsbröd med nyttiga chiafrön. Passar utmärkt att rosta.

Havresur – Ett surdegsbröd med rostad havre och råg. Ett neutralt gott surdegsbröd som passar till allt.

Sesamfrö -  Ett levainbröd med enkorn och svarta/vita sesamfrön för den goda nötiga smaken

Emmersur – ett surdegbröd med kulturvetet Emmer. Ett lite smakrikare levainbröd tack vare Emmervetet.

Lantfrö –Ett surdegsbröd med vete, dinkel, durum och massa goda fröer som sesamfrö, vallmofrö och pumpafrön.

Dansk med fikon – Ett danskt rågbröd med sötma och djup från svart sirap och fikon. Passar till salta pålägg, gärna till sillen eller gravad lax.

Chokladbröd med mandel och russin – Ett chokladigt surdegsbröd med hel mandel och russin. Det passar väldigt bra till lagrade ostar eller bara som det är med smör.

Tomatbröd – Ett fylligt bröd med krossade tomater istället för vatten. Soltorkade tomater, oregano och rosmarin ger en sommrig smak. Mycket gott till sallad och grillat. Prova också att göra varma smörgåsar av detta bröd. Underbart gott!

Frukt/chokladbröd – Ett bröd med surdeg, fikon, aprikoser, syltade apelsinskal och choklad. Ett lyxigt frukostbröd eller som fikabröd. God som den är men underbart gott rostad med smör och marmelad.

Fruktråg – Ett lite grövre fruktbröd med klippt råg, aprikoser, fikon, russin och smaksatt med anis och fänkål.