Leverans till Borlänge

Du vet väl att du kan beställa bröd till Borlänge på fredagar? Varje vecka har vi 3 olika bröd som kan bokas fram till KL10 på torsdag med hämtning mellan kl 12:30-18 på fredag hos Green Living i Borlänge. 

Boka till fredag v.25 

01/07/2022

 

 

 

 

Den här veckan erbjuder vi:

 

Valnötslevain- surdegsbröd med vete och rågsurdeg och lite rågsikt för ett lantligt gott bröd med valnötter.

 

Grahamsrost - ett nytt lite grövre rostbröd med vetesurdeg och goda solrosfrön, sesamfrön, vallmo och klippt råg blir det kanske din nya morgonfavorit.

 

Skävebitar- goda surdegsfrallor med vetemjöl, dinkel, linfrö, russin, havre och rågsurdeg. Utmärkta till en picknick eller till morgonens frukost.

 

Dansk med fikon - ett mustigt danskt rågbröd med fikon och svart sirap. Passar mycket bra med ost och salta pålägg.

 

Veckans söta erbjuder vi våra goda hallonbullar doppade i socker . Prova också våra goda Amarettokakor, knapriga på utsidan och segmjuka på insidan.

 

Valnötslevain 60kr

Grahamrost 50kr

Skävebitar 5-p 50kr

Dansk med fikon 50kr

Hallonbullar 4-p 60kr

Amarettokakor 5-p 40kr

 

För att boka.

Skicka ditt namn och telefonnummer och vad du vill beställa till bagare@kanelochkummin.se eller lämna en kommentar på veckans inlägg på facebook.

Green Living

Green Living finns i Hantverksbyn nr 7 i Borlänge centrum. Passa på att kolla på butikens andra utbud som kroppsvård, kläder och väskor, livsmedel och deras refil-station med rengöringsmedel på ett smart, ekologiskt och hållbart sätt

Dags igen att boka bröd för leverans till GreenLiving i Borlänge på fredag. Vänligen lämna din bokning av bröd i detta...

Posted by Kanel & Kummin vedugnsbageri on Sunday, 21 February 2021