Leverans till Borlänge

Du vet väl att du kan beställa bröd till Borlänge på fredagar? Varje vecka har vi 3 olika bröd som kan bokas fram till KL10 på torsdag med hämtning mellan kl 12:30-18 på fredag hos Green Living i Borlänge. 

Boka till fredag v.31

05/08

/2022

 

 

 

 

Den här veckan erbjuder vi:

 

Sesamlevain - i vår vetelevain med enkorn blandar vi i svarta och vita sesamfrön för en nötig skorpa.

 

Poilane med tranbär- det finns många varianter av detta klassiska franska surdegsbröd. Vår variant har goda tranbär och rostad råg.

 

Fruktbröd- med en tredjedel valnötter och torkad frukt är detta bröd fantastiskt gott till olika ostar men också gott till en kopp te eller kaffe.

 

Skävebitar- goda surdegsfrallor med vetemjöl, dinkel, linfrö, russin, havre och rågsurdeg. Utmärkta till en picknick i det gröna eller till morgonens frukost.

 

Rysk surdegsbröd - koriander, anis och svart sirap smaksätter detta mustiga, mörka bröd som passar perfekt till salta pålägg.

 

Veckans söta erbjuder våra goda blåbärsbullar doppade i socker och söta spröda pralinkakor med choklad och mandel.

 

Sesamlevain 55kr

Poilane med tranbär 55kr

Fruktbröd 55kr

Skävebitar 5-p 55kr

Rysk surdegsbröd 55kr

Blåbärsbullar 4-p 60kr

Pralinkakor 10-p 45kr

För att boka.

Skicka ditt namn och telefonnummer och vad du vill beställa till bagare@kanelochkummin.se eller lämna en kommentar på veckans inlägg på facebook.

Green Living

Green Living finns i Hantverksbyn nr 7 i Borlänge centrum. Passa på att kolla på butikens andra utbud som kroppsvård, kläder och väskor, livsmedel och deras refil-station med rengöringsmedel på ett smart, ekologiskt och hållbart sätt

Dags igen att boka bröd för leverans till GreenLiving i Borlänge på fredag. Vänligen lämna din bokning av bröd i detta...

Posted by Kanel & Kummin vedugnsbageri on Sunday, 21 February 2021